torstai 3. elokuuta 2017

Rokotus & suunnitelmia

Päätin ignoorata edellisen postauksen ja kertoa pikkusen tämän päivän jutuista.

Nova sai tänään rokotukset, kun penturokotukset vanheni. Puhuttiin samalla eläinlääkärin kanssa Novan aiemmista vatsaongelmista, käyttäytymisestä ja muusta sellaisesta. Ell suosittelee vahvasti Novan leikkauttamista ja olen sen itsekin jo päättänyt, että Nova tullaan leikkaamaan. 

Eläinlääkärin mielestä neidin vatsaongelmat tasoittuisi, kun sen ei tarvitsisi enää mennä juoksujen mukaan, valeraskauksia ei tulisi ja mielialat saattaisi rauhoittua. 
Vatsaongelmat häipyisivät > stressi laskisi > terveys paranee > mieliala ja luonne rauhoittuu. 
Novalla on juoksut juuri nyt päällä, eli jos valeraskautta ei tule, on meillä leikkaus edessä jo syksyllä. Samalla tehdään luustokuvaukset eli olen kaikinpuolin tyytyväinen tähän ratkaisuun. 

Novalla ei ole aikomusta tehdä pentuja, joten syytä leikkauksen välttämiseen ei ole. Vatsan on voinut myös sekoittaa mahdolliset ruoka-allergiat, joita juuri testataan. Allergioidenkin puolesta Nova olisi huono jalostukseen, koska ne voi periytyä jälkikasvulle. 

Eläinlääkärissä meni hienosti, mulla oli mukana palkkalelu Novalle. Lääkäriä odotellessa tyttö rauhoittui hienosti odottelemaan ja antoi lääkärin tarkastaa kunnon kiltisti. Rokotus oli hetkessä ohi ja päästiin lähtemään nopeasti kotiin.

Me käymme Aitovetissä. Aitovet sijaitsee Kouvolassa, Aitomäessä. Ainoa huono puoli on matka, Kouvolan keskustasta lääkäriin ajaa noin 20 minuuttia. 




Saa nähdä, tuleeko uusia postauksia useamminkin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan vanhoihinkin postauksiin mahdollisimman nopeasti!